zaterdag 12 maart 2016

Origins introduceert Foaming deep cleansing mask



Gezond eten en bewegen is een goede manier om het lichaam te ontgiften, maar hoe zit het met de huid? Door late nachten, stress en milieuverontreinigende stoffen, heeft de huid ook behoefte aan een detox. Origins introduceert een nieuw masker, By All Greens™ Foaming Deep Cleansing Mask, met antioxidant rijke Spirulina, spinazie en groene thee als een zachte manier om direct te ontgiften. Het twee-in- één, zelfschuimende groene klei masker biedt de behandeling van een ontgiftend masker, terwijl het ook de reinigende kracht van een high-performance reinigingsmiddel levert.






3 super greens!
By All Greens™ Foaming Deep Cleansing Mask combineert drie ‘super greens’ met Kaolin Clay en Coconut-derived cleansers. De crèmeachtige, zelfactiverende groene klei verandert in een koelende en rijke schuim die de huid diep schoonmaakt zonder uit te drogen. Binnen enkele minuten verwijdert de klei voorzichtig make-up, vuil en ontstopt poriën. Alle onzuiverheden worden vervolgens weggespoeld.

Detox werking
Het snelwerkende masker en de olie zitten boordevol vitaminen en voedselrijke ingrediënten, allemaal bekend om hun detox werking:

  1. Spirulina, proteïne verrijkte algen, staat bekend om zijn voedingswaarde. Spirulina werd gebruikt door de oud Azteekse bevolking om het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te verbeteren.  
  2. Spinazie bevat talrijke vitaminen, fytonutriënten zoals Bèta-caroteen en flavonoïden die krachtige antioxidanten bescherming bieden.  
  3. Groene thee is de gezondste drank op de planeet en de oudste thee in China. Het is rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen waarvan bekend is dat het krachtige effecten op het lichaam heeft.

Coconut derived cleansers en Kaolin Clay verwijderen verstopte poriën zodat de huid de diepste en meest pure reiniging krijgt, terwijl een etherische olie mix van groene munt, citroen, sinaasappel en bergamot de zintuigen verfrist. Coconut derived cleanser is samengesteld uit vetzuren uit kokosolie. Traditionele genezers hebben de kokosnoot hoog in het vaandel staan en wordt gewoonlijk betiteld als "Tree of Life". Kaolin Clay staat bekend om zijn vermogen om gifstoffen te absorberen en is vernoemd naar een heuvel in China (Kaoling).



Gebruiksaanwijzing:
Om te gebruiken, breng het masker zonder te mengen en vanuit de hand aan op de huid. Breng het masker onmiddellijk aan op de huid. Ontspan en laat het schuim zich ontwikkelen. Masseer in een cirkelvormige beweging, met natte vingers, om het schuim te reactiveren. Goed afspoelen na gebruik. Voor een meer intense detox, gebruik By All Greens™ drie keer per week in plaats van je gewone reinigingsmiddel. Ervaar je gevoeligheid, breng het masker dan aan op een vochtige huid.

Vanaf april verkrijgbaar bij Douglas voor €36,00.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

binnen 24 uur een reactie

Mijn foto
Hallo allemaal, Wij zijn drie meiden die deze blog beheren. Sherry, Ikra & Hina. Wij hebben alledrie iets gemeen: lezen.

Bloglovin

Volgers